ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΕΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ DOWNLOADS ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Νέα - Νέες λαβές ανοδιωμένες και inox 316 στις πλέον υψηλές απαιτήσεις αισθητικής
4/11/2015
Η Μακεδονική Πανίδης διαθέτει στην αγορά νέες ανοξείδωτες λαβές, καθώς και ανοδιωμένες λαβές αλουμινίου.
Η νέα λαβή ΙΝΟΧ-145 έρχεται ως συνέχεια της ήδη επιτυχημένης σειράς inox λαβών που κυκλοφορεί η εταιρία μας. Πρόκειται για λαβή από ανοξείδωτο σωλήνα Φ30 (inox 316), με επικλινή ποδαράκια και διατίθεται σε ποικιλία διαφόρων διαστάσεων ανάλογα με τις ανάγκες.
Επιπλέον, η εταιρεία έχει λανσάρει στην αγορά μία νέα σειρά ανοδιωμένων λαβών αλουμινίου. Κατασκευάζονται από λάμα αλουμινίου 40x10, η οποία με την ανοδίωση καθιστά το προϊόν εξαιρετικά ανθεκτικό στη διάβρωση. Διατίθενται με ίσιο ή λοξό ποδαράκι (εσωτερικό ή εξωτερικό), σε διάφορες διαστάσεις.
Η Μακεδονική Πανίδης ενδυναμώνει την παρουσία της, προωθεί προϊόντα ποιότητας που βελτιώνουν το αισθητικό αποτέλεσμα και αναπτύσσει δυναμικά τις σχέσεις της με τους επαγγελματίες του χώρου.

 
Αρχείο Νέων και Άρθρων
FITSHOW 2017
Φέτος, για πρώτη φορά, η ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΠΑΝΙΔΗΣ ΑΒΕΕ θα λάβει μέρος στην έκθεση FIT SHOW 2017,η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί το μήνα Μάιο στο Ηνωμένο Βασίλειο και πιο συγκεκριμένα στο Εθνικό Εκθεσιακό Κέντρο (NEC) του Μπέρμιγχαμ, το τριήμερο 23-25 Μαίου όπου και θα παρουσιάσει τις νέες ανοξείδωτες και ανοδιωμένες λαβές και τα νέα ανοδιωμένα εξαρτήματα για υαλοπίνακες.
INOX-430
Νέα ανοξείδωτη λαβή 40mmX30mm στην επιθυμητή διάσταση
Αρχείο Νέων και Άρθρων
 
 
 
 
ΕΤΑΙΡΕΙΑ   ΠΡΟΪΟΝΤΑ   ΝΕΑ   ΠΟΙΟΤΗΤΑ   ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ   DOWNLOADS   ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ    
Κατασκευή Ιστοσελίδων - Istopolis