ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΕΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ DOWNLOADS ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Νέα - BIG 5 KUWAIT 2013
24/11/2014Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε και φέτος η συμμετοχή της εταιρείας ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΠΑΝΙΔΗΣ στη διεθνή έκθεση BIG 5 KUWAIT 2013, που διεξήχθη από 16-09 έως 18-09-2013.
Tο περίπτερο της «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΠΑΝΙΔΗ» συγκέντρωσε την προτίμηση μεγάλου αριθμού επισκεπτών. Το ενδιαφέρον του κοινού προσέλκυσαν τα εξαρτήματα και τα ανοδιωμένα κάγκελα αλουμινίου που παρουσιάστηκαν, αλλά και το ήδη αναγνωρισμένο σύστημα καγκέλων ηλεκτροστατικής βαφής MAK-SYSTEM. Με μεγάλη ποικιλία σχεδίων και κορυφαίο συνδυασμό ποιότητας και αισθητικού αποτελέσματος, τα εκθέματα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΠΑΝΙΔΗ φαίνεται ότι ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του κοινού και του εμπορικού κόσμου του Κουβέιτ αλλά και των γύρω χωρών.

 
Αρχείο Νέων και Άρθρων
FITSHOW 2017
Φέτος, για πρώτη φορά, η ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΠΑΝΙΔΗΣ ΑΒΕΕ θα λάβει μέρος στην έκθεση FIT SHOW 2017,η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί το μήνα Μάιο στο Ηνωμένο Βασίλειο και πιο συγκεκριμένα στο Εθνικό Εκθεσιακό Κέντρο (NEC) του Μπέρμιγχαμ, το τριήμερο 23-25 Μαίου όπου και θα παρουσιάσει τις νέες ανοξείδωτες και ανοδιωμένες λαβές και τα νέα ανοδιωμένα εξαρτήματα για υαλοπίνακες.
INOX-430
Νέα ανοξείδωτη λαβή 40mmX30mm στην επιθυμητή διάσταση
Αρχείο Νέων και Άρθρων
 
 
 
 
ΕΤΑΙΡΕΙΑ   ΠΡΟΪΟΝΤΑ   ΝΕΑ   ΠΟΙΟΤΗΤΑ   ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ   DOWNLOADS   ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ    
Κατασκευή Ιστοσελίδων - Istopolis